Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

THE GAME IS ON

 
year & weather news!
Joulukuu 2018
Päivällä korkeimmillaan -2ºc, yöllä alimmillaan -10ºc
Tihkusadetta ja pilvistä, välillä auringonpaistetta. Kovaa tuulta lähes päivittäin

18.04. Uusi murha, tapahtunut Earl's Courtissa!

Lue lisää...

 
 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Malluuw

25.05.2019 13:29
// K18 //

Vincent Newtown - Mayfair, Vincentin asunto

Seurasin Zacharyn ääntelyä, jokin kutkutti taas oudosti vatsanpohjallani ja pelkäsin olevani tulossa vielä sairaaksi, muttei oloni muuten ollut huono, vain tämä outo tunne sisälläni.
Tuntiessani toisen tulevan ennen minua, jatkoin liikettäni ja kumarruin suutelemaan Zacharyä(?).
"Zacharyh.." Henkäisin suudelman välistä, kun aloin olla rajoillani ja pian sen jälkeen pääsin tulemaan Zacharyn sisään(?).
Henkäilin kiivaasti hetken aikaa,ennen kun sain hengitystäni alettua tasailemaan.
"No, oliko tämä tarpeeksi ikimuistoista?" Kysyin virnistäen ja jätin kiusallani miehyyteni vasten Zacharyn herkkää kohtaa.

Nimi: Silver

25.05.2019 10:35
Roger Brad Miller - Kensington

Bradin sanoista ja äänensävystä päätellen puhelu ei ollut toiminut tavalla kuten olin ajatellut tai toivonut. Tai kuten me olimme ajatelleet ja toivoneet. Tosin olihan minulla, kuten varmaan veljelläkin, ollut omat epäilykset idean toimivuuden suhteen. No, niin tai näin, Bradin ja turvamiehen tuleva tapaaminen oli vasta aivan lähtökuopissaan. Toisin sanoen, puhelu oli ollut miltei yhtä tyhjän kanssa.
"Tietenkään tästä sotkusta ei päästy eroon yhdellä sivalluksella", lausahdin huoahtaen samalla. Se olisikin ollut ihme. Kehotin pikkuveljeä olemaan varuillaan tapaamisellaan. Minua ei erityisemmin innostanut ajatus miittingistä, koska noh, siellähän saattoi käydä vaikka ja mitä. Ja jos Bradille tapahtuisi jotakin, lausahdus 'helvetti on irti', olisi laimea kuvaamaan tilannetta sen jälkeen. Kaivaisin esille jokaisin joka olisi hengittänytkään Bradia kohti ja silpoaisin kaikki atomeiksi.
Mutta nyt ei ollut sen aika ja toivottavasti ei ikinä tulisikaan. No, ehkä Piston kanssa, mutta ei kiitos Bradia kuvioihin.
Sain vastauksen varovaisuuden kehotteluihin, tosin ensin tuli kysymys mysteeriin ja tämän toveriin liittyen.
"Kummastakaan", totesin pikkuveljelle takaisin.
"Ikävä kyllä", jatkoin ja siirsin läppärin syrjään sylistäni. Turhautunut huoahdus karkasi jälleen huuliltani.
"Millä helvetin tuurilla mysteeri tapas sen otuksen..." murahdin kädet puuskaan nostaen. Maailma oli pikkuveljeä vastaan. Tämä tilanne ja erityisesti lähestyvä kaksintaistelu sai sisäisen tuleni nostattamaan lieskojaan korkeammalle. Jännitys virisi veressäni, positiivinen sellainen. Jokainen kellonlyömä vei minua lähemmäs Piston kohtaamista. Ja tiesin, että mitä enemmän aikaa kului, sitä rauhattomammaksi kävinsin. Enkä siksi, että olisin pelännyt, en tosiaankaan, vaan olin vain virittäytynyt, valmistautunut, malttamaton -miten sitä nyt kuvaisi. Ulkopuolinen voisi tulkita rauhattomuuteni ahdistukseksi tai peloksi, mutta ehei, silloin liikuttiin ihan väärillä vesillä. Saa nähdä mitä pikkuveli ajattelisi, kun niitä 'oireita' alkaisi ilmaantua. Oikeastaan olin jo nyt malttamaton, mutta ei sitä oikein vielä huomannut.

Nimi: E.M.

25.05.2019 01:16
//K18 köhköh//

Zachary Robertson - Mayfair, Vincentin koti

Rikostutkija tarttui haasteeseen, ja melkeinpä uikahdin kun mies varasi painoaan enemmän käsivarsiensa varaan. Se nimittäin johti pieneen - mutta varsin hyväntuntuiseen - asennon muutokseen ja nopeampaan ja voimallisempaan työntöön. Sen perään hengityksenikin oli jo selkeästi raskaampaa ja voihkimiseni pysyi jatkuvasti läsnä käsieni valuessa miehen niskalta hänen hartioilleen.
Tunsin nimittäin kuinka toisen työnnöt osuivat vaarallisen lähelle herkintä kohtaani, kunnes rajumpien otteiden mainintojen myötä tulleen pienen liikahdukseni kautta mies osui napakymppiin. Samalla äänekäs ja pitkittynyt ähkäisy purkautui kurkustani ja tarrasin tiukasti kiinni miehen hartioista. Sen perään voihkinnat palasivat toistuen jokaisen työnnön yhteydessä voimakkaina.
"Ah, todellakin", henkäisin voihkintani seasta. Asennon takia minulla ei ollut järin montaa suuntaa, johon olisin voinut väistää ehtiäkseni nauttia toisesta pidemmin, mutta toisaalta en niin tahtonutkaan. Sehän kuului ääntelystänikin, ja vaikka olisin voinut hyvin jatkaa rajummista otteista puhumisen kanssa, se tuntui vain hetkessä unohtuvan täysin.
"Siinä.. Just siinäh.. Jatka vaan.. Tuntuu hyvältä.. Ah, tulen ihan..kohta..", voihkinkin vain katkonaisesti ja eleistäni suorastaan tihkui lävitse kokemani nautinnollisuus. Sanojeni mukaisesti sitten tulinkin varsin pian(?), minkä jälkeen voihkimiseni tuli kuitenkin vain voimistuneeksi rikostutkijan hoidellassa minua vielä orgasmini ylitse(?). Ja että miten rakastin sitä tunnetta, vaikka minusta tuntuikin siltä kuin mies olisi yrittänyt puristaa viimeisiäkin mehuja irti minusta.

Nimi: E.M.

25.05.2019 00:51
Diandra "Di" Tomington - Monarch, loossi

Ainakin Abi naurahti ja myötäili sanojani. Siitä oli hyvä lähteä liikkeelle, ja onneksi tyttö jatkoi sanojaan ilmoittaen, ettei hän ottanut Shanen sanoja pahalla. Sitä kautta pääsinkin huoahtamaan helpotuksesta, mikä näkyi myös hieman ulospäin hymyni voimistumisella ja katseeni tyytyväisellä käymisellä lasini puolessa.
"Hyvä kuulla", sanahdin sitten, minkä yhteydessä katseeni palasi toisen kasvojen puoleen. Hymy komeili vielä kasvoillani, ja kyllähän se teki sitä juomasta pidemmän huikan ottaessani. Suuni tyhjäksi nielaistessani palautinkin katseeni takaisin Abiin ja samalla laskin lasin pöydälle.
"Mä en nimittäin ole yhtä suora. Tai joo, pölisen joskus pahastikin ohi suuni, mutta kyllä mä kuitenkin eka tutustun toisiin ja selvitän onko ne ees muhun päin kallellaan vai ei", jatkoin käteni lasista eroon laskiessani, minkä jälkeen sanojeni jatkuessa lähdin kaivamaan pillifarkkujeni etutaskusta esiin paperinpalaan käärittyjä ekstaasitabletteja. Kaksihan niitä piti vielä olla jäljellä, ja taitellun paperin sormiini saatuani laskin katseeni tekemisiini. Pöydän alla kaivoinkin paperista esiin yhden tableteista paperin takaisin etutaskuuni tunkien, minkä yhteydessä katseeni palasi hetkeksi tytön puoleen.
"Ja susta en vielä osaa tietenkään sanoa", lisäsin vielä kuin mitään kummempaa en olisi tehnytkään. Enhän minä nimittäin omasta mielestäni kummempia tehnyt, ja siten nappasin tabletin suuhuni ja kulautin sen alas alkoholin kera katseeni toisessa pitäen. Toki olisin voinut tarjota toisellekin, mutta siinä hetkessä se ei tuntunut kovinkaan fiksulta, kun olinhan juuri välttänyt kaiken pilalle menemisen Shanen sanojen vuoksi. Minä kun en olettanut Abin käyttävän mitään, eihän hän tuntunut tietävän juomistakaan juuta eikä jaata.

Nimi: Malluuw

25.05.2019 00:08
Nicholas Leslie - Westminster

Olin jo lähtenyt alas hakemaan apuna muuttotavaraa, toivoin että Korppi osaisi olla nätisti asunnolla sen aikaa, eikä tuhoaisi paikkoja tai häiritsisi kämppistäni.
Saavuin pian laatikon kanssa takaisin sisälle ja laskin sen eteiseen muuttomiehen kanssa, mies lähti ulos hakemaan lisää tavaroitani ja tutkin laatikkoa lattialla.
"Korppi?" Kysyin huhuillen kun pieni kissa oli kadonnut eteisestä.
Pieni kissa kehräsi käsittelyssä tyytyväisenä ja puski vierasta ihmistä osoittaen oitis tuttavallisuuttaan tuolle.

Daren Welch - Southwark, kahvila

"Joo, sori, tää ei tuu toistumaan." Lupasin levottomana kun Jacob hiillosti minua, pahaa en kuitenkaan ollut tarkoittanut kenellekkään sattuvan.
"Käyn katsomassa että Jerry on kunnossa." Ilmoitin nousten ylös ja lähdin vessoja kohti, koputin sen ovea kun en tiennyt olisiko paha hetki häiritä toista.
"Jerry? Ootko kunnossa?" Kysyin huoli paistaen äänestäni läpi.

Marcus Chamber - Southwark, kahvila

"Maistuuko? Teillä näytti olevan kivat keskustelut." Totesin hymisten ja haukkasin leipääni.
"Onks sulla suunnitelmia ruoan jälkeen?" Kysyin nuolaisten sormeani houkuttelevasti ja virnistin.
"Kutsuuko sun työt~?" Jatkoin.

//K18//

Vincent Newtown - Mayfair, Vincentin asunto

"Katsotaanko?" Kysyin kuin heittäen haasteen vastaan ja liekkeihin lisää bensaa.
Nojasin painoa enemmän käsivarsieni varaan ja jatkoin liikettä nopeammin ja voimakkaammin työstäen liikettä lanteillani.
"Nautitko enemmän rajummista otteistani?" Kysyin hymisten ja seurasin Zacharyn elehdintää allani, nyt laittaisin toisen tulemaan ennen minua, pitäisin itseni kurissa vaikka toinen oli syötävän hyvännäköinen jo nyt.

Nimi: Akit4

24.05.2019 23:59
Abigail Bellingham | Monarch, loossi

Sain kysymykseeni vastauksen melko pian, kunhan Di oli siis ensin miettinyt vastaustaan vielä hetken, kenties varmistaakseen, kauanko hän ja Shane olivat todella tunteneet. Nyökkäsin hymähtäen samalla, kun sain vielä tietää, että lähes kaikki muutkin Din tuntemat henkilöt olivat samoilta ajoilta. Hieman uteliaana aloinkin sitten pohdiskella mielessäni, oliko Di silloin muuttanut tai jotain, vai mistä johtui, että kaikki kaverit olivat tulleet tutuiksi samoihin aikoihin.
Se ei tosin ollut ainakaan sillä hetkellä mitenkään tärkeä tieto, joten jätin sen utelemisen välistä. Sen sijaan hörppäsin uudemman kerran juomaa, mutta taisinkin valita huonon ajoituksen, sillä samalla Di viittasi vielä viimeisimmillä sanoillaan Shanen vihjailuun treffeistä. Olinkin siksi hieman naurahtaa, mutta onnekseni juoma pysyi kuitenkin suussani, enkä myöskään vetänyt sitä henkeeni. Silti minun piti laskea lasi takaisin pöydän pinnalle samalla, kun keskittyneesti nielaisin suuni tyhjäksi. Kasvoilleni nousi aavistuksen huvittunut hammashymy.
"Nähtävästi", myötäilin Din sanoja naurahtaen.
"Mutta ei se haittaa, en mä sitä pahalla ottanu", tokaisin sitten hymähtäen.

Nimi: Akit4

24.05.2019 23:41
Elijah Carter | Westminster, Elijahin asunto

Ohjelma pyöri televisiossa äänettä, tekstitysten liikkuessa ruudun alalaidassa. Olin nukahtanut sohvalleni flunssan viedessä inhottavasti voimia. Onnekseni minulla ei ollut edes mitään erityistä tekemistä sovittuna, joten pystyin lepuuttamaan silmiäni ihan hyvällä omatunnolla. Tai niin ainakin luulin.
Tietysti olin nimittäin mennyt unohtamaan saavani kämppikseni tänään. En siis ollut muistanut siivota ja raivata tilaa hänen tavaroillensa, saati laittautua itsekään hyvän ensivaikutelman tehdäkseni. Siinä minä vain köllötin olovaatteissani vilttiin kääriytyneenä.
Kunnes yllättäen tunsin jotain päälläni. Silmäni raottuivat melko nopeasti hämmentyneenä, samalla kun itsekin hieman säpsähdin. Ja olinko yhä unessa? Päälläni nimittäin seisoi pikkuinen kissa minua katseellaan tutkien.
"Mitä?" mumisin ja kohottauduin istumaan silmiäni hieraisten. Se ei kuitenkaan poistanut pientä karvapalloa näkökentästäni. Mitä ihmettä? Ojensin hämilläni kättäni kissalle puskettavaksi ja nostin katseeni haravoimaan huonetta. Oliko jokin ikkuna vai jopa ovi jäänyt auki? Eihän kissa nimittäin voisi vain ilmestyä asuntooni.
"Haloo?" huhuilin hämmilläni, samalla peiton harteillani pitäen ja kissan syliini nostaen pois sohvalta kampeutuen. Lähdin suuntaamaan asuntoa lävitse tarkistaakseni ikkunat.


Jacob Lancey | Southwark, kahvila

Katseeni pysyi kylmän tuimeana siihen saakka, kunnes Daren selitti ystävänsä eilisestä mielentilasta. Purin leukani yhteen. Katseeni pysyi tiukkana ja tutkivana Darenin sielunpeileissä, mutta katsekontakti tulikin katkenneeksi pojan huommion siirtyessä Marcukseen. Silloin myös minäkin nojauduin Darenista hieman kauemmas, huokaisin rauhoittuakseni, ja katsahdin vastapäätä istuvaan Marcukseen.
"Kiitti", mutisin, vaikkakin kuivasti ja nappasin jätkän minulle ostaman leivän käteeni. Ennen kuin edes otin siitä haukkua, jatkoin kuitenkin juttuani Darenin kanssa.
"Älä enää tee niin", tokaisin viitaten hänen katoamiseensa, "Siitä olis voinu seurata ties mitä ongelmia. Joo, sä saat huolehtii kaveristas, mutta älä enää vaan katoa".
Katseeni oli saarnaamiseni yhteydessä palannut poikaan ja yritin painottaa viimeisimpiä sanojani. Auttakoot vaan Jerryä, jos se oli tarpeen, mutta kesken tehtävän ei sopisi häipyä ilmoittamatta.
Sen enempää sanomatta käännyin takaisin tarjottimen antimien puoleen ja otin ensimmäisen suupalani leivästäni katseeni siirtyessä eteenpäin, tässä tapauksessa siis Marcukseen.


Jeremy Durham | Southwark, kahvila

Vessan koppiin itseni lukittuani istahdin pöntön kannelle ja nojasin kyynärpääni polviini. Hieraisin kasvojani syvään huokaisten. Miksi Marcus oli täällä? Miksi juuri täällä? Miksi juuri nyt? Mikä oli ollut todennäköisyys tälle sattumalle?
Mieleeni tulvi hetkessä kaikki, mitä minulle oli hänen ja Calvinin kanssa käynyt, ja se nostatti ahdistavan tunteen rintaan. Haroin rastojani, samalla purkaen ahdistustani kynsieni avulla päänahkaani. Halusin huutaa.
Minua ärsytti. Itketti. Ahdisti. En edes meinannut saada eriteltyä mitään siitä tunteideni myrskystä, joka tuiversi sisälläni. Ajatuksenikin olivat solmussa. Osa olisi halunnut minun vain lähtevän, mutta osa muistutti, etten voisi jättää Darenia yksin näin pian. Samalla mieleeni välähti kysymys: Oliko Daren myös Marcuksen ystävä? Purin huultani. Revin sen pintaa hampaillani. Se kirvelsi. Suljin silmäni. Painauduin kopin seinää vasten. En itkisi. En huutaisi. Keräisin itseni ja menisin haistattamaan paskat sille ihmiselle, olihan hän pilannut elämäni lupaavimman illan Calvinin kanssa. Ilman häntä olisin voinut nauttia Calvinin seurasta koko illan, ehkä jopa pidempäänkin.
Silmäni avautuivat. Tuijotin tyhjää. Vai oliko sittenkin ollut parempi näin? Ilman Marcuksen väliintuloa olisin yhä edelleen Calvinin lumoissa, antaen hänen vain leikkiä minulla. Minua oksetti. Olisin Marcukselle kiitoksen velkaa hänen varoituksestaan.

Nimi: E.M.

24.05.2019 23:36
Brad Miller (Brad) - Kensington, Rogerin kämppä

Vaikka Roger oli ollutkin hiljaa puheluni ajan, hän onneksi reagoi puolittaisiin kiroamisiini. Ja kyllä, onneksi. Halusin valittaa asiasta jollekulle, koska argh!
"No ei todellakaan", oli siten vastaukseni isoveljen kyselyyn, minkä myötä katseeni kääntyi toiseen. Toisen katse ei toki pysynyt minussa kuin käväisyn ajan, mutta se ei estänyt minua pitämästä katsettani toisen puolessa, kun kuuntelin hänen mietteliäitä jatkojaan.
Ja kaipa hän oli oikeassa. Tosin, että enhän minä ollut sopinut tapaamista varsinaisesti. Sopinut vain, että sellainen sovitaan. Kun siihen sitten yhdisti sen, että olisin halunnut hoitaa asian mahdollisimman nopeasti eli suoraan vaikka siinä puhelimessa, niin kyllä se seinille tuntui kusseen.
"Mun pitää vielä keksiä aika ja paikka sille tapaamiselle, että ei olla edes siellä vielä. En edes tiedä mitään paikkaa täältä", tuhahdinkin, minkä perään käänsin katseeni eteenpäin ja nostin käteni kasvoilleni takaraivoni nojautuessa sohvan selkämykseen. Jessus ja hänen perseensä, mitä kaikkea saisin vielä kestääkään, ja syvän huokaisun perään laskin käteni kasvoiltani. Valitettavasti tulevien kestämisien suuntaanhan puheenaihe sitten ajautuikin, kiitos Rogerin.
Isoveli tuli nimittäin maininneeksi, että minun pitäisi olla tarkkana tapaamisen kanssa. Tiedä häntä toki olisiko hän sanonut sen kenen tahansa kohdalla, mutta kyllähän se oli minun kannaltani huolestuttavaa, että Chris uskoi puhelimessa minun kanssa puhuttuaankin enemmän Charlieta kuin minua. Ja varsinkin kun en voinut tietää, mitä tapaamisen aikana tapahtuisi. Kaikkein paskimmalla tuurilla Charlie vielä ilmaantuisi ja sitä en tahtoisi sitten mistään hinnasta.
"Kummasta ei voi tietää, Chrisistä vai Charliesta?" heitin yrittäen saada sanani kuulostamaan vitsiltä, mutta katseeni suuntautuessa isoveljen puoleen sanat jäivät enemmänkin vain toteamukseksi. Jotenkin en vain ollut vitsailutuulella.
"Mutta oon tarkkana joo", päädyin siten jatkamaan antaen paremmankin vastauksen, vaikka uskoinkin Rogerin jo tietävän sen.


//K18 köhköh//

Zachary Robertson - Mayfair, Vincentin koti

Suudelmien välistä kuiskaten mies tarttui komentooni, minkä jälkeen tunsin toisen koukistavan jalkojani eteenpäin. Teon myötä jouduin pakosti köyristämään selkääni ja takamuksenikin nousi hieman sängyn pinnasta. Jo siinä vaiheessa osasin sanoa tulevani pitämään seuraavista hetkistä. Kysymyksen - ja toisen alla - en voinutkaan olla henkäisemättä nautinnollisesti, kun mies työntyi sisääni.
"Yhymmh", vastasin sen perään nautinnollisesti. Käteni pitivät paikkansa miehen niskan takana, ja ensimmäisen työnnön yhteydessä koetin pitää suudelmaa vain hengissä. Sen perään tulleet sanat kuitenkin hieman vesittivät idean, sillä silmäni avaten katseeni kävi jopa toisen sinisissä silmissä. Unohtumaton kyyti kävisi varsin hyvin, mutta mitään en ehtinyt asiaan kommentoida ennen kuin mies jo jatkoi liikettään. Siinä välissä pääni kun painui tiukasti sängyn peitteeseen ja minun oli pakko sulkea silmäni. Asennossa toinen kun pääsi varsin syvälle ja että se tuntui hyvältä.
"Siitä minä pidän.. Katsotaan kuinka..kauan menee, että saat minut huutamaan..", hengähtelin, minkä perään hengittämiseni meni jo ajoittaisen voihkimisen puolelle.

Nimi: Malluuw

24.05.2019 23:16
Daren Welch - Southwark, kahvila

"Okei, tule pian takaisin, teesi jäähtyy muuten." Sanoin katsoen Jerryn perään ja katsahdin taas Jacobia.
"..jengi on mulle tärkee." Huokaisin ja katsoin Jerryn perään.
"..mut..Jerry oli tosi murtunu eilen, en tiiä mitä se olis voinu tehdä itselleen." Selitin huoleni ja vilkaisin Marcusta.


Marcus Chamber - Southwark, kahvila

Istuin alas ja vilkaisin Jerryn perään, mokoma ei kehdannut edes nähdä kasvokkain, kai alkoi kaduttaa kun sai tietää Calvinista.
"Tässä, aamupalaa." Ilmotin laskien tarjottimen pöydälle ja otin kaakaon eteeni, jota aloin hörppiä, vilkuilin vastapäätä minua kuiskivaa kaksikkoa miettien mitä nuo keskenään salailivat.

Nimi: Akit4

24.05.2019 22:40
Jeremy Durham | Southwark, kahvila

Katseeni kääntyi yllättyneenä pöydän viereen ilmestyneeseen mieheen, joka alkoi puhua Darenille. Vilkaisin häneen hieman hämmentyneenä. Olin lievästi sanottuna hämilläni kuunnellessani Darenia, mutta hymyilin silti aavistuksen hänen kertoessaaan, kuinka tärkeä hänelle olin. Olihan se sydäntä lämmittävää kuulla.
Hymy kuitenkin kaikkosi hetkessä nähdessäni myös toisen henkilön saapuvan luoksemme. Jo pelkkä hänen äänensä sai värähdykset selkääni. Katsoin kuin puulla päähän lyötynä Marcusta siinä edessäni. Miksi hän oli täällä? Purin hampaani yhteen. Liikahdin vaivautuneena. En todellakaan olisi kaivannut tällaista juuri nyt.
Kuulin vain puolella korvalla, kuinka Darenille aiemminkin puhunut henkilö jatkoi sanojaan, kunnes lopulta vilkaisin takaisin Darenin puoleen. Minun oli pakko päästä pois siitä tilanteesta.
"Sori... Mä käyn vessassa", sopersin Darenille noustessani pöydästä. Sen enempää sanomatta aloinkin sitten askeltaa vessaan.


Jacob Lancey | Southwark, kahvila

Katseeni käväisi uudemman kerran Darenin seuralaisessa hänen alkaessaan selittämään ystävästään, jonka nimi ooli siis ilmeisesti Jerry. Purin hampaitani yhteen. Olisi tehnyt mieli sanoa pari valittua sanaa Darenille, mutten voisi aiheuttaa kohtausta nyt, saati paljastaa muille jengiasioitamme.
Katseeni seurasi pöydästä pian pois nousevaa valkopäätä, jolloin hymähdin ja istuuduin Darenin vierelle. Lähinnä tosin saadakseni puhua tuolle rauhassa. Katseeni oli vakava tuijottaessani suoraan nuoren silmiin. Olin myös hieman ärtynyt, enkä suotta piilotellut sitäkään.
"Olkoot vaikka ite kuningatar, sun työtkin on tärkeitä", sihahdin lopulta.
"Kumpi sulle on tärkeempää, sun työ, vai toi jätkä, joka just lemppas sut?"
Katseessani kiilui tyytymättömyys. Joo, hyvä juttu, että hän oli löytänyt itselleen seuraa, mutta sen ei pitäisi häiritä jengiasioita. Muussa tapauksessa Daren saisi vielä jättää hyvästit Reapereiden jäsenyydelle.

Nimi: Silver

24.05.2019 15:50
Roger Brad Miller - Kensington

Olin ollut vaiti koko pikkuveljen puhelun ajan ja kuunnellut toista sivukorvalla omien tekemisien ja ajattelun lomasta. Katseeni kohosi toiseen kerran, samanaikaisesti kun Brad itsekin katsahti minuun päin. Pikkuveli ja mysteerin kaveri olivat vaihtaneet pari sanaa minustakin, mutta en todennäköisesti aikoisi udella niitä sanoja -se tuskin oli kovin tärkeää.
Hetken kuluttua Brad lopetteli puhelun ja rojahti sohvannurkkaukseen. Nyökytin päätäni myöntelevästi hänen yhdelle sanalleen.
"Ei se ainakaan liian hyvin mennyt, vai?" kysäisin, vaikka olinkin kuullut keskustelua -tai no puolet siitä. Katseeni käväisi pikkuveljessä, mutta vein sen sitten takaisin ruudulle selaillakseni vaatekaupan hupparitarjoilua.
"Mutta sovit vissiin tapaamisen, jos ymmärsin. Eli ehkä tämä ei ihan seinille kussut", jatkoin sanojani mietteliääseen sävyyn. Vai olikohan tapaaminen positiivinen asia?
"Sun pitää olla... tarkkana, kun meet sinne. Siitä ei voi ikinä tietää", lisäsin vielä. Kiertävä varovaisuuteen kehottaminen oli turhaa, ihan kuin Brad ei itse tajuaisi, mutta huolehtivaisuus nosti taas päätään sisälläni.
Joka tapauksessa, toivoin vain, että mysteeri ajautuisi pian riitoihin turvamiehen kanssa ja miekkosesta päästäisiin eroon. Mysteeristä kun ei oikein tainnut päästä. Ja sitten taas muistin mysteerin kertoneen työjuttunani jätkälleen. Mitä ja miten paljon? Ei mysteeri itsekään voinut tietää juuri mitään. Se oli vain arvailua. Mutta saattoi osua turhan lähelle. Toisaalta, kyttiä ei ainakaan vielä ollut luokseni tullut, joten miekkonen tuskin oli minusta viranomaisille kielinyt. Vielä. Mutta, kuten olin sanonut, eihän sitä koskaan voinut tietää.

Nimi: Malluuw

24.05.2019 14:57
//K18//

Vincent Newtown - Mayfair, Vincentin asunto

Siirryin Zacharyn mukana toisen päälle ja jatkoin suudelmia kun toinen ne aloitti.
"Mielelläni." Kuiskasin suudelman välistä, sitä enempää keskeyttämättä, kun siirsin käteni Zacharyn reisille ja siirsin niitä eteenpäin, vaihtaen asentoa hieman rajummaksi, laittaen nuorukaisen allani koetukselle.
"Kestätkö?" Kysyin laittaessani miehyyteni toisen sisään ja liikautin lannettani, pidin itseäni käsilläni toisen yläpuolella.
"Saat sellaista kyytiä mitä et ikinä unohda." Vakuutin virnistäen ja aloin liikuttaa lannettani.

Nimi: E.M.

24.05.2019 14:03
//K18 köhköh//

Zachary Robertson - Mayfair, Vincentin koti

Nautin siitä, että vuorostaan rikostutkija oli henkäilemässä, eivätkä vastaukset muuttaneet tilannetta. Toinen tuli nimittäin myöntyneeksi asetelman vaihtoon, ja perään oikein kumartui tasolleni minua kiihkeästi kielarilla jo suudellen. Auttamatta vastasin kielariin, mitä kautta tulin nousseeksi ylös toisen mukana ja toisen nyt-sanahduksesta huolimatta aloitin kielarin himokkaasti vain uudestaan. Sen perään mies kaappasi minut uudemman kerran syliinsä, ja käteni kiedoin toisen niskan taakse, jottei suudelma katkaisi. Pakaroideni hyväilyn seuraamuksena annoin takamukseni kuitenkin osin roikkua toisen sylin päällä, joskin paransin asentoani tajutessani toisen lähtevän siitä liikkeellekin.
Kaipa mies halusi nimittäin nähdä mihin hän meni, minkä takia raskain mielin hylkäsin kielarin ja siirryin suutelemaan miehen kaulaa nautinnollisesti. Pienesti matkan aikana näykkäsinkin toisen ihoa, ja rikostutkijan kellistäessä minut sängylle varmistin, että toinen tulisi mukani sängylle - päälleni siis vain jos mahdollista(?). Siinä välissä toisen kaulan suuteleminen toki katkesikin, ja katseeni pääsi odottavan virneen kera kohtaamaan miehen katseen. Tiedä häntä olisiko tämä illan viimeinen kierros, mutta jos oli, tahdoin ottaa itsestäni - ja toisesta - kaiken mahdollisen irti.
"Haluan, että panet minua niin, että muistan sen ensiviikollakin", sanahdin sitten kiusoillani ja mahdollisimman viettelevästi kuin mahdollista. Sen perään suutelinkin jo miestä ja koetin pukata lantiotani lähemmäs toisen jalkoväliä. Tuskin toisen jalkovälin valmiustaso oli mihinkään hiipunut.

Nimi: Malluuw

24.05.2019 13:33
//K18//

Vincent Newtown - Mayfair, Vincentin asunto

Nuolaisin huuliani tuntiessani hengitykseni hetkeksi katkeavan kun Zachary nuolaisi miehyyteni herkkää päätä.
"Kyllä..vaihdetaan.." Henkäilin ja kumarruin alas toisen tasolle, ennen kun suutelin tuota kiihkeästi kielarilla(?).
"Nyt." Ilmoitin nousten ylös ja nostin Zacharyn syliini(?), missä hyväilin kiusallani toisen pakaroita.
En tiennyt mikä omituinen tunne kutkutti sisälläni, ei minulla normaalisti tälläistä ollut seksin aikana, mikä kiehtoi Zacharyssä näin paljon, yleensä yhden kerran jälkeen toinen oli jo valmis lopettamaan, mutta ei, itsekkin himoitsin toista jostain syystä.
En osannut tulkita tunteitani tai tuntemuksiani, karistin nopeasti ajatukset mielestäni keskittyen tilanteeseen, kun kellistin Zacharyn sängylle(?).

Nimi: E.M.

23.05.2019 23:51
//K18 köhköh//

Zachary Robertson - Mayfair, Vincentin koti

Miehen hengityksen edelleen raskastuessa tiesin täyttäväni toisen toiveen, joskin valmiina olon henkäisyt saivat tilanteelle hieman erilaisen käänteen. Alkoholin takia minun teki mieli hieman kiusata toista - ihan leikilläni siis - ja kun en kerran purrakaan saanut niin... No, sanottakoon, että toisen ilmoitusten perään vain lopetin suihin oton. Suoraan seinään en toki vain tekemisiäni katkaissut, vaan jatkoin alkaneen hyväilyn miehyyden kärkeen asti ennen kuin vedin huuleni ja kieleni kokonaan eroon toisesta. Ylös en silti noussut, vaan jäin siihen kutkuttavan lähelle katseeni toisen kasvoihin taas kohottaen. Rikostutkija saisi puolestani tuntea hengitykseni valmiilla ihollaan, ja mikäli tuo yrittäisi estää lopettamisiani kääntäisin vain päätäni sivummas.
"Haluatko, että jatkan vai vaihdammeko asetelmaa?" kysyin sitten virnuani pidättelemättä. "Olen nimittäin varma, että palat halusta päästä vielä kerran sisääni", jatkoin hieman kieltäni samalla purren, minkä perään kiusallani suukotin miehyyden herkkää kärkeä.

Nimi: Malluuw

23.05.2019 23:30
//K18//

Vincent Newtown - Mayfair, Vincentin asunto

Annoin vähitellen hengitykseni raskaantua, käteni alkoivat haroa Zacharyn hiuksia, voisin samalla käyttää aikani hyväksi ja auttaa toista hiusten pesussa.
Virne kasvoillani tutkin katseellani toisen puuhia, miten taidokas toinen olikaan, ei mikään ihan ensikertalainen ainakaan asioiden suhteen.
Aloin itse olla jopa herkillä tulla jo toisen käsittelyssä, minä en yleensä tulisi näin herkille, en ainakaan ennen ollut tullut.
"Minä..pianh.." Ilmoitin henkäillen raskaammin kuin aiemmin jo.

Nimi: E.M.

23.05.2019 21:56
//K18 köhköh//

Zachary Robertson - Mayfair, Vincentin koti

Nautin aikaansaamastani raskaasta hengityksestä, kädestä tukkani seassa, koko tilanteesta oikeastaan. Kehuista ja linnatuomion hyvittämisistä huolimatta mies ei kuitenkaan tullut käskyttäneeksi minua siirtymään nopeammin eteenpäin, mitä kautta otin aikani miehyyden nautinnollisen lipomisen kanssa. Lopulta otin kuitenkin toisen kunnolla suuhuni - niin syvälle kuin kakomatta kykenin - ja jatkoin hyväilyä suullani.
Kieltäni en kuitenkaan unohtanut, sillä tahdoinhan minä antaa rikostutkijalle hänen haikailemansa erittäin hyvän käsittelyn. Tiukasti miehyyden ympärille painettujen huulieni annoin kulkea tyveltä aina kärkeen asti ja samalla kielelläni kiusoittelin vielä suussani ollutta osaa miehyydestä ennen kuin toistin tekemiseni. Puremiset päätin jättää tältä kertaa välistä.

Nimi: Malluuw

23.05.2019 19:19
Christopher Holmes - Monarchin edusta

"Ei asialla ole kiire, oli mukava kuitenki puhua ja olis mukava tietää enemmän sustakin." Selitin päätyen sytyttämään uudemman tupakin.
"Okei, soitellaan." Sanoin lyhyesti, kun toinen heti perään lopettikin puhelun, tyydyin laittamaan kännykän nahkatakkini taskuun ja kiroten vedin pitkät savut tupakistani, pidemmät mitä olisi pitänytkään, koska se sai polttelevan tunteen keuhkoihini ja sai minut yskähtämään muutaman kerran.

//K18//

Vincent Newtown - Mayfair, Vincentin asunto

Raskas henkäily alkoi kuulua huulieni välistä ja haroin Zacharyn hiuksia, katsoin sinisin silmin miehen omia hymähtäen.
"Osaat todellakin miellyttää rikostutkijaa, ehkä voimme hyvittää tämän linnatuomiostasi." Kiusasin pienesti virnistäen ja nuolaisin huuliani.
"Tai ehkä jopa voimme hyväksi lukea tuomiosi jos käsittelysi on erittäin hyvää." Jatkoin rooliani ylläpitäen ja nautiskelin toisen kiusoittelusta.

Nimi: E.M.

23.05.2019 17:51
Brad Miller (Brad) - Kensington, Rogerin kämppä

En valitettavasti saanut sanoilleni sitä arvoa, minkä ne olisivat ansainneet. Vastauksensa perusteella Chris tuntui nimittäin uskovan enemmän Charlieta, mikä tuntui pahalta, ja mitä hän sitä paitsi oli nähnyt? Sen, että Rogerilta paloi hermo Charlieen? Keltä tahansa - jopa minulta - paloi hermo siihen persoonaan, ei se meidän muiden syy ollut. Siksi en voinutkaan olla purematta takahampaitani yhteen samalla kun tuhahdin tyytymättömänä. Toivoin tosin ongelman olevan vain siinä, että mies oli jutellut Charlien kanssa kasvotusten ja minun kanssani nyt vain puhelimessa. Aiheesta en kuitenkaan mitään jatkanut, kun toinen tuli vaihtaneeksikin puheenaihetta.
Ja niin, pitäisihän tapaamispaikka ja -aika sopia. Tiedostin kyllä ongelmani asian suhteen, sillä enpä voinut luvata olevani vahtivuorossa valitsemaani aikaan. Enkä todellakaan uskaltaisi laskea ketään muutakaan selvittämään asiaa puolestani. Bryanilla kun tuntui olleen jo tilaisuus selvittää asia, mutta eipä häntä ollut selkeästi kiinnostanut. Miksi hitossa kaikkien piti kääntyä minua vastaan?
"Joo, laitan sulle tekstaria kunhan keksin jonkun paikan", vastasin mitään sanomattomalla äänensävyllä. Mieleni päällä oli taas vain hetkessä liikaa asioita, ja suoraan sanottuna en enää tiennyt miten jatkaa puhelua, mikä sai minut hieraisemaan otsaani.
"Nyt mun pitää kummiski lopettaa", päädyin siten sanahtamaan, mitä kautta vain hetkeä myöhemmin saatoin laskea luurin korvaltani(?). Olin ajatellut sen hetken olevan helpottunut, kun asia olisi hoidettu, mutta minusta ei tuntunut lainkaan helpottuneelta.
"Jessus", huokaisin ja kännykkääni kädessä puristaen pohdin todenteolla pitäisi se viskata vain jorpakkoon. Tai no tässä tapauksessa päin seinää. Eipä minulla olisi kuitenkaan varaa uuteen, minkä takia päädyin talsimaan sohvalle, jonka nurkkaan rojahdin. Jessus tosiaan.


//K18 köhköh//

Zachary Robertson - Mayfair, Vincentin koti

Enpä voinut peitellä virnuani, kun tunsin toisen miehyyden alkavan kovettua hyväilyni seuraamuksena. Lisäksi roliinsa eläytyessään mies sai korkeintaan vain virneeni korostumaan ja menemään viekkaammaksi.
"Ehkä~", vastasin lahjomisen kyselyihin samalla, kun toinen jo haroi hiuksiani ja perään veti miut suudelmaan kanssaan. Sen jälkeen hän kuitenkin otti tarjouksen vastaan, mikä sai suudelman takia laskeneen virneeni taas käväisemään suupielissäni.
Sen pidempiä vastauksia en nimittäin tarvinnut, ja käteni toisen lanteille siirtäen polvistuin miehen eteen. Suihku oli huuhtonut suurimman osan saippuoista jo tiehensä, ja siten saatoin aloittaa työni suorilta käsin. Tai enemmänkin suorilta kielin, heh.
Suoraan toisen suuhuni ottamisen sijaan päädyin nimittäin lipomaan kovettuvaa miehyyttä tyvestä kärkeen asti nautiskellen kuin turhankin hyvänmakuista tikkaria. Samalla toinen käteni jäi ottamaan tukea miehen lantiolta, kun taas toinen käteni lipui enemmän miehen polven tienoille, ja katseeni käytin tekemisieni aikana ylhäällä rikostutkijan kasvojen puolessa. Kyllä minä toki oman aikani toista lipumisilla härnättyäni ottaisin kunnolla suihinkin. Nopeamminkin, jos mies niin tahtoisi, mutta hänen pitäisi vain käskyttää minut siihen.

Nimi: Malluuw

23.05.2019 14:44
Nicholas Leslie - Westminster

Yksin oleminen oli alkanut tuntua pidemmän päälle pahalle, asuessa minulla oli Korppi seuranani, toisinaan pienipentukin kiinnostui enemmän leikkimisestä kuin minusta.
Olin selannut kännykällä läpi uusia vuokrailmoituksia ja hakemus kimppakämpästä osui silmääni oitis, sen kauempaa miettimättä soitin numeroon ja sovin muuttopäivän vuokraisännän kanssa.
Olin innoissani, kuulin että asuntoon olisi muuttamasa minua ennen toinenkin henkilö, minua se ei haitannut, ainakaan ei tarvitsisi olla yksin isommassa asunnossa.
Pakkailin tavaroitani pikapuoliin ja vilkaisin kännykkäni kelloa, kaipasin Roryn seuraa, mutta muutto olisi saatava ensin alta pois.
Siirsin muuttoauton takatilaan viimeisen laatikkoni, ennen kun pääsimme matkaan, matka sujui ongelmitta kun ei itse tarvinnut ajaa ja muuttomies tiesi tasan tarkkaan minne olimme matkalla.
Hyssyttelin kantokopassa huutavaa Korppia, joka ei nauttinut autossa olemisesta lainkaan, olihan tuo kuitenkin ensimmäinen kerta ja kaikki äänet olivat uusia tapahtuman aikana.
Pääsimme Westminsterin kerrostalon eteen, otin paperilapun taskustani ja tutkin talonumeroa, nousin autosta ja käskin muuttomiehen parkkeerata oven eteen, kun menisin tarkistamaan asuntoa missä se sijaitsisi.
Hissillä pääsin kätevästi oikeaan kerrokseen Korpin kanssa ja jouduin hetken tutkimaan ovia, kunnes löysin oikean.
Avasin oven avaimilla ja astuin varoen sisään.
"Onko täällä ketään? Olen uusi asukas." Ilmoitin huhuillen eteisessä kantokopan kanssa.
Huomasin Korpin käyvän levottomaksi, miksi avasin kantokopan ja päästin pienen karvapallon vilistämään olohuoneen puolelle.


©2019 LONDON - suntuubi.com